Key Account Development kursus

Arbejder du med salg i virksomheden? Så burde du overveje at deltage i et kompetenceudviklende Key Account Development kursus, hvor du lærer at lægge kundeplaner, foretage kundeanalyser og meget mere. Kurset styrker din relation til kunder, men det er også med til at øge din personlige værdi i virksomheden, hvilket kan være en fordel, når der er fyringsrunder eller ved lønforhandlinger.

Arbejder du inden for salg og service bør du desuden overveje et kursus i salgspsykologi, hvor du lærer at aflæse kunden og anvende denne viden i din kontakt med kunder, og dermed differentiere dine metoder og fremtoning overfor de forskellige kunder du møder i dit job.

Du kan desuden også deltage i et af de mange salgskurser, og få nye input og nye værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde inden for salg. Du kan blandt andet deltage i kurser hvor du forbedrer dine egenskaber for salg pr. tlf., og dermed blive bedre til både at skabe nye kunder og pleje de eksisterende kunder ved at komme bedre igennem med dint budskab, samt fastholde kundens interesse. At blive en bedre sælger er både til glæde for din virksomhed, og for dig selv.

Leave a Comment